”Missbruk online- skadar fotbollsfolks såväl som samhälle” – Arsenals Arteta efterlyser extra behandlingar


”Onlinemissbruk skadar fotbollsfolks såväl som samhälle” – Arsenals Arteta är den mest uppdaterade huvudtränaren för att fördömer de som övergrepp för att Premier League-spelare har lyckligtvis fått online- såväl som uppmanade sociala medieföretag tenderar att göra extra med tanke på slåss att anse.
Den denna sort veckan har varit Southampton Alexandre Jankewitz den mest uppdaterade spelaren för att drabbades resten av rasistiska övergrepp genom sociala medier.
Premier League rapporteringssystem vänta onlinemissbruk stöder DELTAGARE, chefer såväl som deras familjemedlemmar för att kommer att få allvarligt diskriminerande onlinemissbruk.
”Jag öppen såväl som jag behöver som individer ska ha sina åsikter, fast för att inte bara för att tenderar att förolämpa individer, missbruka individer såväl som för att använda sig av det finns en skärm på någons mobil med tanke på berätta vad det skulle vara bäst att, vara uppmärksam på en individuell för att du ej ens känna vara uppmärksam på.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 3 =