Teenage Mutant Ninja Turtles, cosplayen i riktning bort April O’Neil i riktning bort Lada Lyumos är otryckbar

De som Teenage Mutant Ninja Turtles imponerade att anse nya cosplay resten av Lada Lyumos, för att den den här typen gången bestämde sig med ett syfte att spela karaktären resten av April O’Neil inom det finns en kåt att tillägga drivande variant.
De som Ninja sköldpaddor även har inte har någon ett antal videospeltranspositioner, låt oss ännu en instans den mest uppdaterade dock olyckliga Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, dock följare resten av att anse gamla vakten närma sig förnämligast ihåg Tecknad serie produceras inom toppen resten av 1980-talet att tillägga sändes ett antal gånger dessutom inom Italien.
Den ryska modellen hänvisade ännu en den produktionen att tillägga förde ännu en uppsättningen det finns en April O’Neil i form av den karakteristiska gula “uniformen” att tillägga det finns en en alltför stor mängd omfattande halsringning för att för att inte försvinner fantasin.
Bland Ladas största cosplay påpekar vi faktiskt de som resten av Spårare från Overwatch, Yennefer från The Witcher 3: Wild Hunt är 2B av NieR Automata: flickan är redo att obestridligt göra att anse.
Såväl som skapades denna specifikt fotografiska uppsättning med ett syfte att främja ett nyfiken initiativ resten av det finns en grupp ryska serietecknare för att letade efter finansiering underifrån se framåt för att ett lovande korprojekt: leverera det finns en titt, referenserna finns inom inlägget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + three =