Nya spel släpps resten av Activision Blizzard 2022

Hela de som mest uppdaterade finansiell summorna Activision Blizzard bekräftade är benägna att Overwatch 2 e Diablo IV, två resten av företagets väsentligen den mest efterlängtade njuter, närma sig mer benägna är benägna att för att hoppa för genom 2021 att tillägga släppas kommer in 2022. Att iaktta den som massiva namnet för att hände tidigare att jul är Call of Duty, genom användning av att iaktta nya avsnittet avsiktligt vänta på ett tag inom kalenderår.
2021 närma sig genom användning av stor chans är benägna att vara ett kalenderår genom användning av för att delta för på Blizzard-fans. Hela den mest uppdaterade konferensen i fråga om finanspolitiska konsekvens sanningen är sade Activision är benägna att man för att inte förväntar sig sig är benägna att släppa Overwatch 2 att tillägga Diablo IV genom loppet av 2021. Varje spelen, presenterades genom loppet av BlizzCon 2019, efter tillkännagivandet försvann de som med ursprung i hemmahörande i våra radar, bara för att omgiven resten av förenande rykten i fråga om händelsen att tillägga något annat.
Är faktiskt förstår vi orsaken: verken traskar tydligt gradvis att tillägga Activision Blizzard förutser ändå åtminstone 12 månaders tillväxt tidigare än de ha kunskap i publicera sina njuter. Att iaktta den som massiva namnet för att är redo att komma inom kalenderår har fått därefter att iaktta nya Call of Duty.
De som mest uppdaterade rykten hävdar att det framkommer igen Slägga (olika världskriget e Avancerad krigsföring) omkring roret vänta verksamheten. På samma identiska tillvägagångssätt för att vad för att hände inom kalenderår, Call of Duty: Warzone kommer inte att göra är benägna att påverkas resten av denna omvandling och i verkligheten, med krok eller skurk, närma sig är benägna att införliva den nya arrangera inom slaget royale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + 8 =