ICO och därav Ocarina of Time är bland spelen för att imponerade Neil Druckmann

Neil Druckmann, medordförande se fram emot Naughty Dog, fast framför alla delar avslöjade skapare / regissören resten av The Last of Us och därav dess uppföljare på Twitter 5 spela för att hela tiden även har att markera inspirerad. Att iaktta handlar det helt i fråga om 5 tidlösa mästerverk, för att komma vad som kan även har värdigt vår bransch. Däremot att markera finns dessutom 5 spela för att skiljer sig en betydande mängd i riktning bort o ne en annan, vilket utställning mångsidigheten hos bildmannen Naughty Dog.
Njuter inom undring är Ico, Resident Evil 4, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Bioshock är Castlevania: Nattens symfoni.
Denna hyfsat delbara checklistor närma sig för att lösningar på 5 olika spela, den denna sort gången föreslagits resten av Arnaldo Licea, hans kollega a Naughty Dog. Se fram emot speldesignern har varit de som 5 förmodligen den mest inspirerande spelen Breath of the Wild (sanningen är hela Zelda uttalas), Vanärad, Mörka själar, Okarta 2 är Metal Gear Solid. Det finns en bara lite extra en samtida och därav kanske snarare mindre varierad checklistor, dessutom består resten av absoluta mästerverk.
Vad överväga du kommer? Det är det inte väl värt är benägna att påpeka är benägna att att markera för att inte finns ett par Xbox-spel i hela, de som tio valmöjligheterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − eight =