Tottenham donerar £ 100 000 spelarböter vara uppmärksam på North Middlesex University Hospital


TOTTENHAM Donera £ 100 000 spelarböter vara uppmärksam på North Middlesex University Hospital så att tacka NHS-personal
Premier League-fotbollsklubben Tottenham råda över donerat 100 000 £ vara uppmärksam på NHS-personalen ungefär North Middlesex University Hospital, finansierad resten av de som böter klubben utfärdade vara uppmärksam på Giovani Lo Celso, Erik Lamela, Sergio Reguilon, för att befanns skyldiga genom loppet av julperioden så att ha brutit emot koronavirusreglerna då däremot deltaga inom det finns en socialt möte genom loppet av Tier 4-begränsningar.
Sjukhuset närma sig är benägna att för att använda sig av de pengarna så att finansiera presentkort för att ett “tacksägelse” vara uppmärksam på NHS-personal för att råda över arbetat hela genom pandemin, via Daniel Levy, Tottenhams ordförande, säger: “Klubben ringar hela tiden komma in ivrig spelare fin summa pengar vänta goda behovet även vi är redo att för att inte tänka på att oss betydligt högre orsakar är benägna att donera dessa medel vara uppmärksam på än North Mids “tacksägelse” -initiativ vänta anställda ”.
Tottenham råda över har inte ett fin förhållande vara uppmärksam på sjukhuset, efter du kommer att behöva låtit stadionens medicinska även medieanläggningar, plus omklädningsrummen, användas så att vara ett gäng vänta 41 500 konferenser vänta North Mids kvinnors öppenvårdstjänster genom loppet av den primära avstängningen mellan april även juli utöver för att använda sig av klubbens bilparkeringszon för att ett testområde Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × four =