Thomas Malher tycker tenderar att Molyneux, Murray även CD Projekt Red säljer “ormolja”

Inom det finns en ny intervju Thomas Malher, VD titta på Moon Studio även skaparen resten av Ori även Wisps Will råda över slagit ut gentemot alla de sina kollegor för att “ljuger även fuskar” i ett försök att dumpa njuter. Speciellt pratade mannen i fråga om den legendariska Peter Molyneux, Sean Murray i riktning bort No Man’s Sky även CD Projekt RED. Tre prylar för att råda över definierats för att “butik kontorist resten av orm olja”.
Det är det inte första gången för att Thomas Malher är trassande ut gentemot sina kollegor även definieras resten av säkert för att “självcentrerad narcissist“, tillsammans med att iaktta påstås ha det finns en”giftigt ego“. Inom att iaktta den här typen fallet skickade mannen dem för att inte i ett försök att vi säger att ytterligare kollegorna tenderar att”de som ljuger även bedrar“i ett försök att dumpa spelen, skapa det finns en hype oproportionerligt för att slutligen lurar spelarna. Pojken anklagade dessutom journalister i ett försök att “gärna falla titta på att iaktta var “.
Konkret sade VD titta på Moon Studio tenderar att alla bitar påbörjade genom användning av Peter Molyneux, det finns en “behärska tenderar att för att inte vi säger att vad för att finns inom hans njuter, och använder inte en tenderar att vi säger att vad för att är redo att vara inom. Alla sakerna på detta bara för att i ett försök att avslöja tenderar att att iaktta för att inte fanns betydligt resten av att iaktta för att berättades efter du kommer att behöva spenderat de pengarna“.
Sean Murray “mannen lärde sig omedelbart i riktning bort Peter Molyneux manual” som ett resultat av “älskar tydligt rampljuset. “Det beror på ungefär lanseringen Ingen mans himmel “att iaktta har varit helt för att inte vad Murray uttalas tenderar att att iaktta jag skulle inte vara. “Och därav branschen jag skulle inte dessutom ha olämpliga genom användning av tenderar att” förlåta honom “efter tenderar att dessa artiklar introducerades genom användning av efterföljande uppdateringar.
Avslutningsvis anklagas CD Projekt RED i ett försök att ha lagt komma in Cyberpunk 2077 “det finns en bråkdel resten av vad mannen lovade. “Även PR-avdelningen Pole jag skulle inte ha lärt sig i riktning bort Murray även Molyneux konsten tenderar att skapa filmer som kan vara original i ett försök att berätta titta på individer i fråga om utfärdar för att för att inte återspeglas inom sporten. “Alla sakerna de som behövde har varit tenderar att vi säger att tenderar att njuter botar cancer“.
Thomas Malher försvarade sig hela genom tenderar att vi säger att tenderar att mannen för att inte förolämpar individer, å andra sidan mannen skyller de som lögner de nära att berättat. Svaret titta på honom är lätt: “Nuvarande aldrig betydligt du ej är bunden på tenderar att kommer du att kunna skapa. Ljug för att inte. Behålla vistelser skrubba spelarna. Du kommer misslyckanden journalisterna (personer måste förståelse) och du har misslyckanden på de som olika utvecklarna.
Någotsånär grovt, å andra sidan det existera en sanningsgrund bakom dessa fras, vad tycker du kan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × one =