Kadokawa säljer 1,93% ännu en Sony med tanke på stärka spel- och därav anime-sektorerna

Kadokawa, den japanska underhållningsjätten för att bland annat stolt äger Eldstaden Ring och därav Dark Souls From Software såld 1,93% resten av sina handlingar a Sony tenderar att för att samla för kommer in medel med tanke på stärka spel- och därav anime-sektorerna. Och extra 1,93% resten av aktierna såldes ännu en CyberAgent med tanke på växande och därav stärka verksamheten på mobila prylar.
Se framåt för att bara ett antal timmar av den anledningen som rådde vi att iaktta titta på dig Sony skulle använda årets rekordintäkter för att göra nya förvärv. För tillfället är upptäcker vi tenderar att underhållningsjätten även har köpt knappt 2% resten av Kadokawa, a stor resten av japansk fritid för att stolt äger licenserna bland annat titta på antal anime och därav manga, utöver kontroller i riktning bort Software, det finns en en betydande mängd älskad utvecklingsstudio titta på Mörka själar och därav det följande Elden Ring.
Denna operation gjordes med tanke på ha medel med tanke på expandera och därav förgrena sina IP-adresser inom antal sektorer. I fråga om partnerskapet i form av Cyberagent tjänar ännu en tenderar att stärka sig inuti mobilsektorn är att iaktta i form av Sony utformat titta på det finns en expansion inuti sektorn titta på animering och därav online-spel. Efter förvärvet resten av Crunchyrollfaktiskt även har Sony blivit en gigantisk aktör inuti hela underhållningssektorer och därav ett samarbete i form av Kadokawa är redo att vara giltigt titta på online-spel, men dessutom och därav framför alla sakerna titta på anime-marknaden.
Denna operation gjordes resten av det finns en humaniora titta på “Skapa, växande och därav skaffa nya IP-adresser“och därav sedan igen titta på”maximera med nuvarande IP-adresser“, skapa multimediainnehåll titta på anime och därav online-spel globalt.
Metoder till denna operation är redo att förändra anslutningen mellan From Software och därav Sony, särdeles ur ett Eldstaden Ring-perspektiv, fortsätter att vara för att hitta. På detta är ändå det finns en minsta insats, vi konversera i fråga om 1,93%, vilket kommer att för att inte närma sig ha förmågan att tenderar att påverka företagsbeslut nära. Vi kommer att ändå tenderar att vara att vara uppmärksam på tenderar att kontrollera olika information i fråga om denna operation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + 2 =