Xbox Series X men även S avsaknad på fylla upp närma sig är benägna att pågå ännu en toppen resten av juni

Microsoft förväntar sig sig är benägna att knapphet på fylla upp resten av Xbox Series X men även S varar ännu en inom toppen resten av juni. Genom loppet av den mest uppdaterade finansiella rapporten hade VD Satya Nadella pratat i fråga om svårigheten resultat i ännu en april, emellertid för tillfället är råda över företagets chef se framåt för att Investor Relations, Mike Spencer, korrigerat hela genom är benägna att vi säger att är benägna att situationen mer benägna närma sig är benägna att normaliseras inom toppen resten av juni.
Chefen direktören talade i fråga om att markera inom det finns en intervju i form av New York Times, på grund av detta faktum genom det finns en omständighet för att för att inte erbjuder hus se framåt för att alltför en hel del avkodning resten av hans fras. Kärnan är du kommer att behöva det finns en övergående det efterföljande generations konsol inom Redmond-huset bör du kommer beväpna dig i form av uthållighet men även observera återöppningen resten av försäljningen inom de som antal butikerna men även boka när som helst det är det genomförbar.
Att anse första året resten av det efterföljande generation är nödvändig problematiskt, ta hänsyn är benägna att konkurrensen är också genom samma identiska förhållanden, dvs även se framåt för att PS5 finns att markera ändå det finns en kontinuerlig knapphet på fylla upp. Lära sig att för att på något sätt är att markera ett fin signal, se framåt för att att markera betyder att det förekommer en stor behov ifrån den 2 konsolerna. Synd se framåt för att fenomen som att prata, för att slutligen komplicerar saken och extra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − five =