NieR Re[in]nejlika, publicerade introduktionsfilmen

Square Enix samt Applibot släppte introduktionsfilm resten av NieR Re[in]nejlika, att markera nya kapitlet inom den kritiska åtgärdsnoten för att släpps kl mobila tekniker den 18 februari, som ett minimum inom Japan. Western-upplagan även har bekräftats, fast skulle inte ha det finns en men Utgivningsdatum officiell.
NieR Re[in]nejlika handlar om inom universumet resten av Nier, det finns en avknoppning serie resten av att markera Drakengard, samt är en omedelbar uppföljning resten av Nier: Automata. Inom att markera den här typen nya kapitlet, för att ligger inom Cage-riket, närma sig spelaren tenderar att spela rollen för att det finns en tjej för att leds resten av ett spöke för att heter Mama.
genom vilket komplott det är det men för att inte så tydligt, när, medans intäktssystemet säker: beklagligtvis närma sig att markera tenderar att baseras på premiumfonder. Vi kommer att få låt oss titta på i fråga om samt tips om hur man en betydande mängd pojken skulle vara våldsam emot spelaren.
Titta på återstoden, om du kan ta reda på extra i fråga om serien, lära vår granskning av Nier: Automata.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × one =