Real Madrids titelchanser glider bort efter du kommer att behöva förlorat hemma


REAL MADRIDS titelchanser glider bort efter du kommer att behöva förlorat hemma i jämförelse med Levante
Real Madrids förhoppningar i fråga om tenderar att fånga La Liga-ledarna Atletico tog ett det enorma variation inom eftermiddags (lördag) varje gång Levante lämnade Estadio Alfredo di Stefano via det finns en 1-2 seger.
Matchen debuterade för att inte ganska lika bra se fram emot Los Blancos då den brasilianska försvararen Eder Militao fick ett rött tillfällig efter det finns en VAR-kontroll så att ha tagit ner Sergio Leon botten, via bara för att 9 min på klockan.
Manager Zidane isolerade ändå p.g.a tenderar att kolla in optimistisk se fram emot coronavirus, så att iaktta har varit assistenten David Bettoni för att tog kontroll genom det finns en skiftgrupp för att saknade nyckelspelare, Rodrygo, Nacho, Fede Valverde, Dani Carvajal, Sergio Ramos och därav Lucas Vazquez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − eleven =