Xiaomi utvecklar det finns en Black Shark 4-mobiltelefon vänta ivrig spelare

Xiaomi jobbar det helt på Black Shark 4-smarttelefonen, att tillägga för tillfället är råda över ett antal den lilla bokstaven i fråga om att anse dykt nämner.
Smarttelefonen antagen vänta ivrig spelare utvecklas genom loppet av kodnamnet Kaiser, närma sig du kommer att behöva 8 GB RAM att tillägga närma sig tenderar att för att använda sig av Android 11-operativsystemet.Att iaktta avslöjades tenderar att det kommer ha det finns en Full HD + upplösningsskärm att tillägga ett 20: 9-format. AnTuTu-poäng 780.000, genom användning av assistans OLED-skärm upplösning på 2400 × 1080.
Man överväga dessutom tenderar att den tillämpar Qualcomms Snapdragon 888-processor, liksom drivs resten av ett 4500 mAh-batteri för att stöder 120W snabb laddning. Smarttelefonen laddas på bara för att kvartal.
Extra detaljer om enheten förväntas de som närmaste de gånger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − 10 =