Porsche även har avslöjat sina gömda Safari-koncept

Genom loppet av de som mest uppdaterade de gånger även har Porsche presenterat intressanta konceptmodeller att kunna påminna i fråga om ganska mycket av framgångar inuti antal branscher inuti motorsporten, och därav påminnelser i fråga om gamla afrikanska rallyupplevelser är gömde bakom namnen 911 Fantasifull och Safari och därav Macan Safari.

Inom toppen resten av förra månaden fångade kameralinser på Nürburgring det finns en prototyp Porsche 911 vars marken är väsentligt lång sikt i riktning bort marken än standardmodellen, och därav fotografierna tyder på tenderar att att markera berömda tyska bilföretaget sätter ihop det finns en en samtida upplaga resten av 911 SC Safari-rallymodellen genom användning av vilken 1978 deltog Porsches fabriksteam inom det finns en ansträngande och därav 5000 kilometer långvarig östafrikansk Safari-rally.
Tiden närma sig att indikera i fråga om 911 i riktning bort detta 992-serien närma sig det som får sin SC Safari-release, och därav för tillfället även har Porsche presenterat det finns en ett gömd konceptprototyp baserad på den före 991-serien och därav det finns en en samtida tolkning resten av den före pratade om ursprungliga Safari SC.
Ett kalenderår på ett tag utformades Macan Safari-konceptmodellen som svar på ett jämförbara recept, vars fysik fel att markera slutlig paret resten av dörröppningar, och därav genom användning av att markera av ytterligare utrymmet i riktning bort golvet i riktning bort marken inom en blandning genom användning av utökade fendrar skapades område se framåt för att väsentligt verkar större hjul genom användning av rally-raid-däck.
Kollektivt genom användning av 13 olika intressanta påminnelser närma sig Porsche tenderar att ställa ut sitt idé Safari-modeller i riktning bort det efterföljande kalenderår på fabriksmuseet inom Zuffenhausen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − 2 =