Mihajlovic: Vi kanske för att inte vara under vilket vi är de i fråga om Zlatan hände vara uppmärksam på Bologna

 

Bologna-tränare Sinisa Mihajlovic tidigare att lördagens montering via ledaren inom Serie A, talade Milan i fråga om sin kompisändringar, “Rossoneri” målskytten, Zlatan Ibrahimovic.

“Vad jag skulle inte ha inträffade dessa dagar i fråga om Ibra hade valt Bologna? Vi skulle faktiskt för att inte vara under vilket vi är de är faktiskt, emellertid mannen valda Milan att tillägga jag lycklig vänta honom. “Däremot även när mannen hände jag skulle inte jag vara ledsen tenderar att Bologna-fansen för att inte jag skulle inte vara kapabel att låt oss honom på stadion”, säger Mihajlovic.

Servaren hotade bordsledaren framför journalisterna tidigare att helgens match.

“Milan kommer inte att göra ha att iaktta fin. De som bör vara ändå tenderar att vara under vilket det finns. Pioli gör ett fin jobb. “Jag jag vet att vad Ibra är redo att erbjuda så mycket som laget”, uttalas den gynnade Miha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × four =