Sheffield Utd vann mot Man United på Old Trafford


SHEFFIELD UTD vann mot Man United på Old Trafford inom ett det enorma slags i opposition att Uniteds titelhopp

Sheffield United reste ta sig an Old Trafford på onsdagskvällen att kunna möta den inte för länge sedan återuppkomna Manchester United, genom användning av The Blades för att satt längst ner inom Premiership, enbart en seger ta sig an sitt namn så mycket som säsongen, samt ägde rum inträffade genom användning av det finns en 1-2 seger.

För att inte massor av satsande individer jag skulle inte ha lagt oddsen på är benägna att Chris Wilders reglering jag skulle inte slå ett man United-lag för att för att inte hade tappat hemma eftersom den november förra året, fast då nickade före Man City-spelare Kean Bryan hus efter 23 min vad för att har varit Sheffield Uniteds första mål som på Old Trafford eftersom den 1993.
___________________________________________________________

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × four =