Roma men även Inter tidigare att utbytet – Edin Dzeko se framåt för att Alexis Sanchez?

Journalisten ifrån italienska “Sky Sportaktiviteter”, Fabrizio Romano, meddelade inom eftermiddag på Twitter tenderar att fotbollsligorna Inter men även Roma är överens i fråga om ett byta – Edin Dzeko i opposition att Alexis Sanchez.

De som bosniska men även chilenska fotbollsspelarnas årslöner är redo att vara problematik. Dzeko tjänar 7,5 hundratusentals euro varje år men även Sanchez mycket mindre.
Den bosniska landslagsspelaren är missnöjd genom användning av sin en stående inom Roma efter ett gräl genom användning av lagets Paulo Fonseca.
Dzeko även har varit genom användning av “vargen” eftersom den 2016, mannen hände ifrån Manchester City, men även den den här typen säsongen även har mannen gjort 8 mål som inom 20 framträdanden men även även har 2 assist.
Italienska medier skriver tenderar att Dzeko avvisade Galatasaray, West Ham men även Southampton, men även “La Gazzetta dello Sportaktiviteter” skriver tenderar att anfallaren dessutom erbjöds Manchester United.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − eleven =