Nutella tenderar att skylla titta på mitt Real Madrid-misslyckande säger Italiens Antonio Cassano


NUTELLA tenderar att skylla på mitt Real Madrid-misslyckande säger Italiens Antonio Cassano, för att tillbringade två kalenderår inom Madrid

Antonio Cassano, den förr i tiden italienska internationella anfallaren, spelade titta på Real Madrid mellan 2006 och därav 2008, inom det finns en ett tag då klubben hade expertis David Beckham, Ronaldo och därav Raul inom truppen, genom användning av Cassano, en av många Italiens främsta anfallare omkring den punkten , förväntade sig göra gigantiska utfärdar på Bernabeu, dock sorgligt uthärde pojken två hemska säsonger under vilket.

Hela det finns en intervju genom användning av Christian Vieri den Rycka ännu en, Cassano även har lagt skulden titta på hans misslyckande för att ivrig spelare hos Real Madrid fast på deras sponsorer, Nutella, den goda hasselnötsbehandlingen, för att bolagen brukade förse klubben genom användning av åtminstone månad för att del av sponsoravtalet.

___________________________________________________________

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + ten =