Milan två veckor och använder inte en Kјer

AC Milan-försvararen Simon Kier kommer inte att göra ha förmågan att ge hjälp sina lagkamrater på åtminstone två veckor. Dansken skadade musklerna till en början resten av derbyet i form av Inter, för att spelades på tisdag, inom den italienska cupen. Inter slog Milan 2: även nådde semifinalmatchen i form av Juventus.
Tillsammans med Kier, det finns en sarga inom matchen i form av Inter, tjänade den barnen spanjoren Brahim Diaz dessutom.
Milan utför i opposition att Bologna på lördag. Tillsammans med Kier även Diaz närma sig denna match är benägna att missas resten av Hakan Чalhanoлуlu, för att trög återvänder ytterligare laget, efter du kommer att ha isolerats som ett resultat av koronavirus.
De utmärkta nyheterna se fram emot Stefano Pioli är Ismail Benassers återkomst. Algerian hade varit frånvarande inom det finns en även det finns en halv månad som ett resultat av sarga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − twelve =