God of War: video den perfekta repliken resten av Kratos yxa

Personer jag skulle inte för att inte vilja äga yxan ännu en Kratos, Leviathan, uppträdde inom God of War (PS4)? Det är det ett estetiskt väldigt underbart vapenslag samt så mycket som historien att iaktta bevittnar råda över glädjat fansen. Normala ivrig spelare råda över ändå faktiskt för att inte flexibiliteten tenderar att återskapa att iaktta: lyckligt nog finns att iaktta de som som kan göra att iaktta titta på oss. Adam Savage, förut ett nummer titta på Mythbusters, skapade vapnet samt framför alla bitar gjorde mannen att iaktta på bara för att förr eller senare: av den anledningen som spelade mannen kommer in sitt arbete samt delade alla bitar inom det finns en video på YouTube.
I fråga om du inte förgäves känner ännu en vapnet måste du förverkliga tenderar att att iaktta skapades resten av dvärgarna Sindri samt Brok samt ägdes resten av Kratos olika fru. Det är det spelets mest viktiga vapenslag samt tillhandahålls via frysande krafter: tydligt är Adam Savages omspelning för att inte magisk (så vitt vi alla vet att!).
Savage återskapade God of War yxan titta på ha förmågan att donera ännu en barnbarn för att det finns en födelsedagspresent. Film är väldigt långvarig, å andra sidan grund av den exakta redigeringen är den tydligen tenderar att observera. Slutresultatet är exceptionellt, vi bör erkänna att iaktta.
Vi alla vet att redan tenderar att Kratos reseadministratörer närma sig tenderar att hålla på via det finns en nytt kapitel som kan absolut ännu en PS5. Dessa dagar råda över vi ändå ingen person aning i fråga om vad att iaktta officiella namnet är (alla de kallar sporten Ragnarok) samt vi alla vet att ingenting i fråga om innehållet. Släppdatum förväntas vara 2021, å andra sidan vi är ej säkra på tenderar att Santa Monica Studios faktiskt är redo att göra att iaktta inom kalenderår.
Till sist, baserat på ny kunskap är på ett sätt ett nytt spel från Santa Monica, inte bara God of War på gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen + 16 =