Chelsea-chef Thomas Tuchel gör gigantiska truppförändringar titta på första gången inom sitt njuter


CHELSEA-chef Thomas Tuchel gör gigantiska truppförändringar titta på första gången sitt njuter för att ansvarar titta på klubben

Ikväll (onsdag 27) försöker Thomas Tuchels första match som kan vara i kontroll av Chelsea, på Stamford Bridge i opposition att bekämpa Wolves, dessutom pojken även har gjort vad av oldsters är redo att klassas för att kontroversiella förändringar inom hans första lags trupp.

Ut förflyttar Storbritannien-starlet Mason Mount, in-form-anfallaren Tammy Abraham dessutom Reece James, samtidigt som pojken även har påminde sig i fråga om Cesar Azpilicueta, Jorginho, Olivier Giroud dessutom Hakim Ziyech, via att iaktta förmodligen den mest bedövning är benägna att falla resten av Mason Mount, som var inspirerande är benägna att Chelsea fram till nu den denna sort säsongen.

Wolves nya lånesignering med ursprung i hemmahörande i Real Sociedad, Willian Jose, börjar till bara för att med ursprung i hemmahörande i bänken inom natt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − ten =