“Jag spelade på Xbox Series S samt tänkte är benägna att att iaktta hade varit Serie X”, nämnde producenten

Inom det finns en inte för länge sedan intervju via Jacek Zięba, producenten resten av Mediet på Bloober Personal talade pojken i fråga om spelets standarden samt centrerade helt på de som slutresultat de som lyckades förvärva Xbox Series S. Den vänta den baby konsolen ifrån Microsoft är det finns en så lönsam modellkort är benägna att Zięba vägde “fanns under vilket modellkort vänta serie X“.
Bara några få dagar efter lanseringen påminner vi dig i fråga om är benägna att The Medium närma sig är benägna att det har varit det av tillgängligt ifrån samt via 28 januari vänta PC samt Xbox Series S | X, även hela genom Xbox Game Flytta, släpper Bloober Personal ett antal intervjuer är benägna att försök att imponerande vad för att via mäktiga chans har fått att iaktta första massiva sporten 2021.
Att iaktta även har vi dessutom intervjuade Wojciech Piejko och Jacek Zięba. Genom intervjun tillbringade den 2 sin ett tag på är benägna att vi säger att enkla metoder till konsolversionen resten av The Medium är anmärkningsvärd, synnerligen Xbox Series S-versionen.
Se framåt för att det finns en varje vecka av den anledningen som spelade jag så mycket som sporten till 1 Series S samt växte till bedövad som ett resultat av jag antog är benägna att jag spelade till 1 Xbox Series X“, Nämnde Zięba.”Ungefär den tidpunkten nämnde någon person ytterligare mig “låt oss titta på, att iaktta den här typen är serie S.” Dessutom jag: “Vad! Otroligt, fantastiskt.” Visst, du kan jag vet att, det kommer inte är benägna att det har varit det 4K som ett resultat av serie S för att inte stöder 4K, samt att iaktta är redo att i själva verket låt oss titta på bara lite på ett annat sätt ut än serie X som ett resultat av X är dubbelt så mycket effektiv, ändå den det allmänna upplevelsen samt att iaktta behaglig via sporten det finns likadana. Jag stolt äger Xbox S-serien samt är redo att för att inte redo via är benägna att spela The Medium hemma“.
Den 2 nämnde är benägna att sporten kan ha körts på åldern hårdvara dessutom, bör för att inte och använder inte en verkar större nedskärningar för att jag skulle inte ha förstört upplevelsen. Ännu en på detta ordställe Wojciech Piejko pojken lade ytterligare: “Grafiken fortsätter att vara fin som ett resultat av sporten även har det finns en riktigt cool ett läge samt jag gillar dess konstriktning. Den körs via det finns en minska upplösning, bör det är det ändå samma identiska vackra upplevelse“.
Om du kan börja dela fördjupa dig inom spelatmosfären, på detta Spelvideo som visar de första 18 minuterna av The Medium på Xbox Series X.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + nineteen =