GTA ta reda på hur man jag skulle inte Claude, Niko Bellic, Tommy Vercetti dessutom CJ vara inom det finns en remake?

3D-konstnären Hossein Diba bestämde sig med ett syfte att för att använda sig av Zbrush dessutom Marmoset med ett syfte att återskapa gudar 3D-modeller resten av 4 resten av de hetaste huvudpersoner inom GTA. Vi pratar i fråga om Claude med ursprung i hemmahörande i GTA 3, Niko Bellic med ursprung i hemmahörande i GTA IV, Tommy Vercetti med ursprung i hemmahörande i Vice City dessutom CJ med ursprung i hemmahörande i San Andreas. På detta arbete gör är benägna att vi är redo att tänka på oss ta reda på hur man dessa ikoniska karaktärer är redo att inom det finns en hypotetisk nyinspelning.
Att markera är på grund av är benägna att, även när att markera ändå är aktivt dessutom ännu en dessutom via släpps kl PS5 dessutom Xbox Series X / S, även har att markera för tillfället är gått 8 12 månader av den anledningen som GTA V. Såväl som även när att markera ändå är friskt inom minnet, förmodligen den mest grund av den 2 utvidgningarna, GTA 4 är ett deltar i med ursprung i hemmahörande i 13 12 månader av den anledningen som. San Andreas är det praktiskt taget ålder, Vice City pojken fyller 19 12 månader den 29 oktober, då däremot den 22 samma identiska månad Grand Theft Auto III stängs resten av 20 mild.
I form av olika fras, att markera även har gått länge av den anledningen som dessa deltar i släppte av återförsäljare dessutom skrev i fråga om branschens riktlinjer. Även när var och en huvudpersoners ansikte är ordentligt tryckt inom vårt tankar, är att markera inom det faktum en hel del resten av dem bara lite flera kluster resten av polygoner dåligt färdiga, vilket faktiskt måste uppdateras.
Väntar till minst en officiell remake, dessa dagar pratar vi en betydande mängd i fråga om återkomsten resten av de gamla avsnitten, som GTA 4: Complete Edition, på PS5 ta reda på hur man en betydande mängd resten av ett förmodligen säger resten av GTA 6 under Super Bowl, Hossein Diba önskade att nuvarande oss ta reda på hur man de antal huvudpersonerna jag skulle inte vara i fråga om de dyker nämner inom ett modernt deltar i.
Att markera behöver på inga villkor sägas är benägna att även inom på detta omständigheter vinner Tommy Vercetti, via sin färgade tröja, händerna nedåt: vad tycker du kan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − 11 =