Diego Maradonas ex-fruar inom strid i fråga om sin förmögenhet
DIEGO MARADONAS ex-fruar inom strid i fråga om hans beräknade förmögenhet på 60 tusentals och tusentals kilo

Det finns en strid bryts baserat på plikt inom Argentina mellan den legendariska fotbollsspelarens Diego Maradonas ex-fruar genom hans beräknade förmögenhet på £ 60 tusentals och tusentals för att pojken lämnade efter sig varje gång pojken dog inom november förra året, baserat på Solen.

En av många hans exer, den 30-årige Rocio Oliva, anklagas resten av Mario Baudry, advokaten ytterligare Veronica Ojeda, 43 12 månader, det finns en en annan resten av Diego’s ex-fruar, som ett sätt att ha gått på ett kreditkortsutgifter de gånger efter Diego’s förfall .

Tidigare än Maradona dog inom november förra året hade pojken tydligt redan bett Interpol är benägna att gripa Rocio se fram emot den påstådda stölden resten av {smycken} även klockor för att tillhör honom, även hon förbjöds hans begravning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × five =