Xiaomi även har lanserat Mi Notebook 14, för att kostar 500 euro

Xiaomi även har lanserat den nya Mi Notebook 14 via integrerad webbkamera.
Xiaomi säljer rörliga Mi-modeller titta på rörliga datasystemhögtalare och använder inte en kameror, och det är det för att inte sammanfattning bra omkring det finns en ett tag via det finns en coronaviruspandemi när som helst arbetet görs hemifrån eller traskar på online-klasser. Ändå även har Xiaomi lanserat den nya MI Notebook 14 som inkluderar det finns en integrerad webbkamera längst nämner på display.Den rörliga pc fick det finns en Intel Core i5-processor resten av den tionde generationen, även den erbjuds vara uppmärksam på ett attraktivt värde. Att iaktta finns tre variationer, även de mest prisvärda levereras via 8 GB RAM även 256 GB internt minne även den framgångsrik Intel UHD Graphics 620-enheten. Den något dyrbarare modellen levereras via dubbelt så en alltför stor mängd internminne, även den dyraste versionen även har 512 GB internminne även ett Nvidia GeForce MX250-grafikkort.
Såväl som även har den rörliga pc det finns en 14-tums skärm via det finns en upplösning på 1080p även ett 16: 9-format, även köparna kommer att få det finns en SATA 3 SSD även ett 46 Wh batteri. Att iaktta finns tre USB-portar, det finns en HDMI-port, ett 3,5 mm hörlursuttag, Bluetooth 5.0-stöd även det finns en Wi-Fi 802.11ac-modul.
Den rörliga pc väger 1,5 kg även är lägre än 18 mm tjock.
Priset ifrån 500 vara uppmärksam på 560 euro vi litar på att på modell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × three =