IFFHS utmanar Ronaldo-rekord – Joseph Bican är skyttens kung

International Institute of Football History and Statistics (IFFHS) erkänner för att inte Cristiano Ronaldos rekord. Portugisern, inom traskar natt, i opposition att Napoli gjorde 760 mål som inom sin yrke dessutom växte till de mest effektiva målskytten inom fotbollens historiskt förflutet. Mannen passerade Joseph Bikan på den eviga listan.
IFFHS hävdar tenderar att Bican för att inte även har gjort 759 mål som inom sin yrke utan ut en 821 mål som. I rad med denna kunskap är tjeckien ändå kungen resten av bågskyttar.
Bican hade varit det finns en energisk fotbollsspelare i riktning bort 1931 ytterligare 1958.
“Bican för att ivrig spelare resten av Hradec Karlove inom olika ligan även har gjort 53 mål som. Den kunskapen saknades. Vi kollade var och en detalj dessutom ägde rum inträffade ytterligare mycket 821 mål som. Bican även har gjort så massor av mål som inom officiella matcher. “Att markera betyder tenderar att Cristiano Ronaldo ändå för att inte är de mest effektiva målskytten inom historien, pojken kanske vill arbeta mödosamt så att slå rekordet”, säger Jaroslav Kolar.
Att markera bör för att inte glömmas bort tenderar att de som brasilianska legenderna Pele dessutom Romario hävdar tenderar att de som gjorde fler mål som än Ronaldo, emellertid ytterligare distinktion i riktning bort Bican äger de inga bevis så att på detta är sant.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − 3 =