Det finns en argentinare närma sig är benägna att efterträda Zidane

Zinedine Zidanes positioner inom Real Madrid skakas allvarligt efter gårsdagens sensationella eliminering med ursprung i hemmahörande i Alcoyan inom den spanska cupen. Real, i form av och extra det finns en ivrig spelare på planen, misslyckades i form av är benägna att bli av med medlemmen inom Tercera.
“Marca”, ett media för att hela tiden är ordentligt informerat i fråga om händelserna ungefär “Santiago Bernabeu”, hävdar är benägna att Zidane närma sig för att försvinna efter säsongens stängning, även när texten för att inte utesluter sannolikheten är benägna att han kommer förvärva sparken genom loppet av säsongen, i fråga om laget för att inte förvärva honom igen kurs i rätt riktning.
Argentinska medier skriver är benägna att Zidanes efterträdare närma sig med ursprung i hemmahörande i Sydamerika. Att iaktta handlar i fråga om de perfekta tränaren på denna kontinent, Marcelo Gallardo. Eftersom den 2014 även har Gallardo i form av River Plate vunnit Copa Libertadores.
Gallardo tjänstgjorde dessutom för att på Nacional de som Montevideo. Pojken byggde sin yrke för att ivrig spelare inom River, DC United, PSG att tillägga Monaco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − four =