Free Game Life bluffbutiken även har stängt sina dörröppningar

Denna dag affär Utan kostnad spelliv inte för inte inte utan skäl lång sikt tillgänglig, förhoppningsvis dessutom p.g.a den upprördhet för att denna nyhet orsakat. Denna dag promenerar ta sig an den bisarra butikens webbplats online kommer att få du kommer enbart en tom aspekt.

Originalhistoria:
Den aldrig tidigare skådade webbshoppen Utan kostnad spelliv det kan vara det finns en ny Euromediashop, som ett resultat av att anse underligt är ta sig an salu PS5 då däremot hela gigantiska kedjor på jorden väntar på ger. Vi snubblade genom annonsen på Fb- även klickade fascinerade resten av löftet i fråga om att köpa Sonys det efterföljande generations konsol, ges vänta snabb tillgänglighet.

genom vilket reklam- i verkligheten säger:

I form av förvärvet även lagring inom fylla på säljer vi dem den här dagen.
Våra konsoler är redan tillgängliga. Upptäck framtidens nya konsol.
Lagren är en alltför stor mängd begränsade så redo för att inte i form av är benägna att bära kvarvarande inom fylla på tidigare än du gå tillväga din beställning.
Utan kostnad leverera i hela, två arbetsdagar
SAV tillgänglig 24 timmar i fråga om dygnet
Ett års garanti

En gång vi gick komma in inom butiken befann vi oss framför det finns en normal webblayout, riktigt dålig även minimal. En gång vi undersökte sajten bara lite fann vi är benägna att de helt enkelt ser ut som om ha den 2 PS5-modellerna även PS HD-kameran ta sig an salu.

Intriged, vi gjorde domänens whois även upptäckte är benägna att den registrerades den 21 december 2020, vänta lägre än det finns en månad eftersom den. Låt oss sammanfatta: vi har nu framför det finns en onlinebutik födda inte för länge sedan för att lockar oss i form av på Fb- att kunna lossa oss det finns en den som produkt:ouppnåelig PS5.

Se fram emot verifiering lade vi det finns en PS5 inom kundvagnen även fortsatte transaktionen även upptäckte olika oklara den lilla bokstaven, ta sig an instans sanningen det betalningssystemet vänta Free Game Life för att inte är redo att beräkna produktens moms noggrant.

Efter du kommer att ha skrivit komma in bara några få låtsas skyldigheter (resten av bekymmer vänta att det finns det finns en bluffplats) hände vi ta sig an Betalningsmetoder: bankkort även “banköverföring”. Kreditkortsformuläret inte för inte inte utan skäl absolut, så vi har nu undvikit är benägna att ange våra skyldigheter.

Valda banköverföringen, gissa vad? Det finns en sammanfattningsskärm verkar genom vilket vi uppmanas är benägna att göra det finns en lastsköld ta sig an denna Emilia Lopez Velez / FGL. Observera är benägna att den angivna IBAN-koden motsvarar ett spanskt, för att inte ett italienskt kreditinstitut.

Kärnan är: lita för att inte på även gör ett försök att köpa betydligt ifrån Free Game Life, vänta det är det inte det finns en pålitlig webbplats online (att anse finns dessutom låtsas utvärderingar, för att det är vi säger att). Nyår, Nytt Euromediashop, tydligen.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − 8 =