Zidane vänta Jovic: Tränaren inte för inte utan skäl hela tiden skyldig

Real Madrid-tränare Zinedine Zidane, inom det finns en före-match inom cupmatchen i form av Alkojan, svarade på journalisters poäng, bland vilka de som väsentligen den mest har varit de såsom har varit relaterade ytterligare Luka Jovic.
Efter 18 månader flyttade den serbiska landslagsspelaren på inteckning ytterligare den förr i tiden klubben Eintracht även strålade genast på sin debut. Pojken gjorde två mål som inom Eintracht 3-1-seger genom Schalke. жжovi постигна gjorde två mål som på 32 min inom Eintracht-tröjan, det finns en prestation för att mannen hade på Real dock inom 32 matcher.
“Jag letar hela tiden efter felet inom mig först … Det är det jämnt tenderar att vi säger att tenderar att tränaren är skyldig. Madrid är svårt, jag smakade att anse för att det finns en ivrig spelare. Att markera finns händelser då ivrig spelare bör visa tenderar att dem är priset tenderar att spela vänta Real, även att anse finns ivrig spelare för att att anse först efter tenderar att de som lånats ut. Så är fallet i form av Luke, jag på gott humör tenderar att vi köpte den. Jag gillar alla de mina ivrig spelare, jag på gott humör du kommer att behöva dem. “Jovic även har det finns en framtid även mannen är redo att vara på Real, att anse gäller alla de våra ivrig spelare,” sade Zidane även tillade.
“Glöm ändå för att inte att det inte är det samma identiska sak tenderar att spela vänta Real även det finns en en annan medlemskap. “Det är det stark konkurrenter hos Real, det är det hela tiden så, även tränaren inte för inte inte utan skäl skyldig inom att anse.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + 4 =