Naughty Dog har du någonsin ett fantasispel på ? Det finns en konceptkonstnär ledtrådar

Iakttagande resten av vackra foton publicerad titta på det finns en ett tag eftersom den resten av Hyoung Nam, Senior Concept Artist resten av Naughty Dog, för att även har kommit vara uppmärksam på våra slumra först är faktiskt, är redo att man av religion är benägna att studion uföra arbeten på ett deltar i via det finns en sin helhelt en annan atmosfären än vad vi är de beteende omkring. Både Uncharted dessutom The Last of Us, i själva verket fakta, i fråga om än på ett sin helhelt annat betyder, fast ligger inom den moderna eran. Hyoung Nams design är sedan igen tydligt Kreativitet, komplett via det finns en drake fäst.
Är redo att att iaktta denna sort vara det finns en ledtråd {till vad som är} på ett sätt inom Sonys prisbelönta interna studio? Vi har ingen aning, fast det är det Hyoung Nam för att ger loppan inom örat via beskrivningen resten av sitt arbete. Konceptkonstserien känd som i själva verket fakta Den norra kvinnan, det finns en en personlighet vars “inspiration [arriva] i riktning bort ett nytt deltar i. Och du har jag vet att vad jag pratar i fråga om …“blinkar veteranen i riktning bort Naughty Dog.
För att hela tiden är egenskapen dessutom stilen inom den kaliforniska studion utmärkande, två egenskaper för att är redo att ge förtrogenhet dessutom originalitet vara uppmärksam på teman för att redan behandlats massor av fler gånger. Ändringen resten av arrangera ser ut ändå titta på ovanlig titta på att iaktta studie resten av Neil Druckmann, hade varit att iaktta för att inte titta på ett par veckor eftersom den dessutom ex konstdirektör för Naughty Dog John Sweeney hade lagt ut bilder av en fantasimiljö vilket kan ha förmågan att råd deltar i för att man uföra arbeten via inom studion.
Om du kan låt oss hela verk resten av Hyoung Nam, Senior Concept Artist of Naughty Dogmåste du kan gå vara uppmärksam på denna adress.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 2 =