Fernando Torres utnämndes vara uppmärksam på Atlético Madrid B-assistentchef


FERNANDO TORRES även har utnämnts vara uppmärksam på Atlético Madrid B-assistentchef för att hans ‘Management’ yrke börjar till
Bara lite genom ett 12 månader efter du kommer att ha utfört sitt slutlig njuter ungefär 35 års ålder återvände den före Liverpool-anfallaren inom den tipsa resten av september vara uppmärksam på sin favoritklubb, Atlético Madrid, för att hjälp se framåt för att ungdomslaget ‘Cadete A’.
Ivrig spelare blev förvånade genom Torres träningspass under det att, mannen dessutom även har bevisad är benägna att mannen ändå är redo att blanda att iaktta via ungdomarna hela genom för att delta inom träningsrutiner via truppen.
integrerades inom tränarpersonalen se framåt för att Nacho Fernández, {nuvarande} manager se framåt för att B-laget – tidigare än mannen växte till assistentchef hantera söndagens match i opposition att Poblense.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 3 =