Call of Duty Black Ops Cold War: PS5 skiljer sig för att inte i riktning bort RTX 3070 se framåt för att Digital Foundry


Digital gjuteri erbjuda oss det finns en ny videojämförelse “PS5 vs PC” tillägnad Call of Duty Black Ops Cold War, Activision och därav Treyarchs first speciell person shooter. Inom videon för att rekommenderas ovan är att anse potentiellt är benägna att undersöka skillnaderna, däremot denna sort är de som förmodligen den mest relevanta detaljerna extrapolerade i riktning bort denna utvärderingsdestination.

Till att börja med förklarar Digital Foundry är benägna att volymetrisk dimma resten av PS5-versionen resten av Call of Duty Black Ops Cold War är en betydande mängd lik den se framåt för att PC-versionen via låga situationer. under vilket tessellering resten av vatten, för att styr vätskeplacering och därav erbjuda extra den lilla bokstaven, är inaktiverad på PS5. De som Rörelseoskärpa resten av PlayStation 5 motsvarar i alla fall det praktiskt taget PC-versionen. Såväl som även har textur på Sonys konsol är samma som den maximala versionen för att finns på PC, så länge texturpaketet av hög kvalitet även har installerats.

I ämnet av standarden det långa loppetPS5-versionen resten av Call of Duty Black Ops Cold War närmar sig Medium-värdet på PC. Såväl som, som svar på Digital Foundrys videojämförelse, har en tendens antal olika konsolinställningar är benägna att närma sig den bästa standarden för att kan erhållas på datasystemhögtalare. Exempelvis är “skärmutrymme” -reflektioner (att anse behöver vi säger att resultaten resten av att byta ett föremåls reflektion på ytan resten av ett reflekterande materialfaciliteter) det praktiskt taget på maximal scen, under tiden som kvaliteten på polygonala mode- det är det det exakta exakt samma på PS5 och därav PC.

Å andra sidan låt oss talande i fråga om strålspårning Call of Duty Black Ops Cold War: På PS5, liksom Xbox Series X, handlar att anse i fråga om skuggor via strålspårning. Inom det faktum erbjuda ändå för att inte det hela sporten dem. Att markera finns faktiskt områden för att jag skulle inte kräva överdriven ta tid och därav på grund av detta faktum inaktiveras RT sin helhelt simpelt och därav klassiska skuggor rekommenderas. Digital Foundry hävdar ändå är benägna att skuggkvalitet på PS5 att anse ser ut som om ännu en och därav via överstiga Extremt-inställningarna se framåt för att PC-versionen.

Att markera definierade eftersom den är benägna att a RTX 2070 Fantastiskt att anse är redo att för att inte matcha summorna resten av PS5: {närmare} bestämt är NVIDIA GPU del 20% långsammare än Sony-konsolen. I ämnet av AMD, RX 6800 XT (72 CU jämfört via PS5: s 36 CU) lyckas bara för att att uppnå 29,4% av ytterligare effektivitetsklänning. Digital Foundry förväntade sig extra i riktning bort AMD GPU inom dessa tester via Call of Duty Black Ops Cold War. PS5 skiljer sig för att inte i riktning bort det finns en RTX 3070, för att bara för att uppnår 8,6% större effektivitetsklänning.

Ändå via avseende på RTX 2070 Fantastiskt definierade att anse ändå är benägna att hela genom är benägna att göra aktiv DLSS-kvalitetsmod du kommer kommer att få det finns en prestationsförbättring på 17,7% jämfört via PS5. Summan stiger en gång du byter ännu en balanserad DLSS eller effektivitetsklänning. Digital Foundry specificerar är benägna att det finns flera komponenter för att gör Call of Duty Black Ops Cold War-analysen komplicerat, däremot denna videojämförelse påstås vara ett vackert betyder är benägna att “kolla in” lanseringstitlarna. 12 månader 2014 fann de som är benägna att ett grafikkort på 100 £ kan utjämnas Xbox One och därav PS4: via denna generation så är att anse för att inte i alla avseenden.

Ändå i fråga om COD-ämnet behöver vi påpeka ett nytt Quad Team-dödsrekord i Call of Duty Warzone.Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − sixteen =