Star Wars Battlefront 2 är utan kostnad på Epic Store, å andra sidan EA-servrarna kollapsar

Torsdagen den 14 januari gav Epic Games Store bort vara uppmärksam på hela kunders Star Wars Battlefront 2, förstapersons onlinespelare (via dessutom det finns en ivrig spelare, ägde rum inträffade ihåg). Sporten uppenbarade tydligt ett antal, för att eftersom den laddade ner att iaktta såväl som påbörjade spela. Sorgligt även har antalet ivrig spelare stigit så ganska mycket är benägna att att iaktta skapar en hel del EA-serverproblem, producent resten av sporten.
För att rapporterats på Twitter orsakade Star Wars Battlefront 2 i verkligheten olämpliga 623, 721 såväl som 918 genom loppet av fredagskvällen såväl som början resten av helgen. För att nämnts är att iaktta ett deltar i för att inkorporerar ett enspelarläge, å andra sidan till att börja med älskat se fram emot sitt flerspelarläge, eftersom den lanserade nykomlingarna att omedelbart komma in inom den efteråt. {Det verkar som} i fråga om EA för att inte förutsåg a det finns en sådan plötslig stigning.
Att markera exakta antalet ivrig spelare för att finns inom Star Wars Battlefront 2 eller vara uppmärksam på såväl som via bara för att antalet nya ivrig spelare för att anlänts grund av gratisversionen resten av Epic Games Store inte har avslöjats, å andra sidan vi alla vet att är benägna att EA även har fördubblat servrarnas förmåga förra fredagen i ett försök att möjliggör hela kan spela utan ut en svårigheten.
I enlighet med rapporten med ursprung i hemmahörande i VG247.com, även när att iaktta värsta är genom, finns att iaktta ändå ett antal anslutningsproblem varje gång man utför co-op via kompisar. Svårigheten för att detta är inte positiva, å andra sidan EA är redo att bara för att jubla göra en ersättning för ökningen resten av kunders som kan att vägleda vara uppmärksam på ökade inkomstfamiljer hela genom förvärvet inom sporten.
Star Wars även har hela tiden tema, vi påminner dig i fråga om att iaktta Ubisoft och Lucasfilm Games arbetar med ett nytt spel. EA även har på grund av detta faktum för att inte lång sikt exklusiva rättigheter vara uppmärksam på Star Wars-serien, utan ut en EA kommer att fortsätta att producera IP-baserade spel. Närma sig Star Wars Battlefront 3 är benägna att vara en av många de som det följande som kan tillgänglig på marknaden? Eller närma sig att iaktta är benägna att det har varit det tillräckligt med utrymme se fram emot det finns en ny Jedi Fallen Order?


Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × five =