Skies Unknown, främja resten av 2,5 hundratusentals exemplar och därav utan kostnad innehåll material


Ace Combat 7: Skies Okänd även har ett fullständigt främja se framåt för att 2,5 hundratusentals resten av kopior: Bandai Namco infört att markera och därav utnyttjade olika årsdagen resten av sporten med ett syfte att släppa det finns en serie utan kostnad innehåll material.

Släpptes för exakt två år sedan, Ace Combat 7: Skies Unknown även har det finns en fantastiskt jordbruket inom enspelare, ett ta del soundtrack och därav ett förnyat vädersystem.

Att kunna ha det roligt denna milstolpe och därav hålla fast vid det via firandet resten av 25-årsjubileet se framåt för att ACE COMBAT-serien, kollektivt via gruppen resten av piloter för att även har stött sporten hela dessa 12 månader, närma sig det finns en utan kostnad ersätta via nya skinn och därav emblem tenderar att det har varit det tillgänglig imorgon den 19 januari. anpassa gör alla dina flygplan.

Porer och: X-02S Glowing, F-22A Phoenix, F-4E Mobius, F-15E Garuda, ASF-X Ridgebacks, F-16C Crow, Su-37 Scarface, Typhoon UPEO, F-22A Gryphus & Su-37 UPEO.

Emblem: 25th Anniversary Nugget -Mobius 1-, 25th Anniversary Nugget -Gul 13-, ACE COMBAT 7 2nd Anniversary, Shooter, Spooky, Falco, UNF, UNICS, Arrows (Low-Vis) & Falco.Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + seven =