TV-serien har en regissör, ​​meddelar de Naughty Dog och HBO

där TV-serier av The Last of Us äntligen har också en Filmregissör, efter att Johan Renck var tvungen att dra sig ur projektet på grund av ett åtagande som gjordes tidigare och praktiskt taget samtida, med valet som sedan föll på Kantemir Balagov.
Det är en rysk regissör som redan har utmärkt sig för den prisbelönta filmen Höstflickan och vem kommer att ta hand om regi åtminstonepilotavsnitt av The Last of Us, väntar på ytterligare information om den eventuella fortsättningen av serien.
Craig Mazin, skaparen av HBO: s hyllade Chernobyl-miniserie, kommer att skriva manuset och fungera som verkställande producent bredvid Neil Druckmann, som kommer att samarbeta på båda områdena, medan Balagov kommer att vara regissör.
Mazins första val var uppenbarligen Johan Renck, tidigare direktör för Tjernobyl, men han befann sig tvingad att vägra på grund av åtaganden som redan gjorts om andra projekt. I vilket fall som helst är det uppenbart hur HBO och Naughty Dog de har dock fokuserat på en regissör som kan garantera enastående kvalitet.
Med tanke på Balagovs stil verkar det också ganska tydligt att The Last of Us TV-serier pekar på dramatisk, eftersom det är logiskt att det också överväger utgångsmaterialet. Serien i fråga det är bara Sonys första steg in i TV-världen, som vi måste se, med tanke på att företaget har i butiken 10 mellan filmer och TV-serier baserade på PlayStation IP-adresser.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + 9 =