Xiaomi Mi 11 demonterades bör även monterades i hela, det existera en drakeskulptur

Xiaomi även även har lanserad det existera en nyfiken video med tanke på lära dig man det existera en skulptur det som är kvar det existera en drake skapas inom riktning bort komponenterna i hela, Mi 11-smarttelefonen.
Xiaomi Mi 11 introducerades hela genom de senaste resten av de som gånger det som är kvar 2020 bör även växte ta sig an den primära smarttelefonen genom Qualcomms nya Snapdragon 888-processor.
Det existera en video med tanke på publiceras online- demonteringen det som är kvar två Mi 11-modeller, utöver 4 mode- genom vegetarisk porer att tillägga med tanke på används låt oss resultat i emot deras mjukare materialfaciliteter.
Är benägna att iaktta tog konstnären 30 dagar har en tendens tenderar att skapa det existera en spektakulära mekanisk drakeskulptur det som är kvar smartphonens delar. Läderbitar användes ha förmågan att göra drakens horn bör även vingar.
Huvudkameran på 108 MP användes ha förmågan att för att reglera för ut bröstet, bör även skulpturen är monterad ta sig an åtminstone det finns en exakt dekorerad Qi trådlös laddare bör även försök spektakulära ut.
Kom ihåg, Mi 11 drivs det som är kvar det existera en Snapdragon 888-processor ihop genom 8 GB RAM bör även 256 GB internminne. Enheten även även har det existera en 6,81-tums AMOLED-skärm genom QHD + -upplösning bör även det existera en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Skärmens kanter är böjda bör även den rymmer Goodix optiska fingeravtryckssensor.
Kollektivt genom användning av 108 M huvudkamera finns tenderar att anse såväl som det existera en ultrabred 13 MP-kamera bör även det existera en väsentliga 5 MP-makrokamera. Det existera en 20 MP selfie-kamera är placerad i hela, den perforerade utskärningen på display skärm.
Xiaomi Mi 11 kostar € 500 bör även är redan och extra salu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen + 19 =