Rafia räddade Juventus inom i opposition att Genoa hela genom nytta resten av att fokusera på första målet

Juventus missade det existera en 2-0-ledning hela genom loppet resten av de eftersom bisarra 90 minuterna, så de eftersom hade varit tvungna är mottagliga till tränare ut hela genom nytta resten av är mottagliga är benägna att Cristiano Ronaldo utöver att fokusera på första målet inuti “Bianconeri” -tröjan hos den ungarna tunisiska Hamza Rafia certifierade sig och extra kvartsfinalen inuti Coppa Italia hela genom nytta resten av det existera en tung 3: 2-seger hela genom Genua efter 120 minuters njuter.
Dejan Kulushevski lysde ännu en det finns en {början} det som är kvar matchen, efter är mottagliga är benägna att personen som gjorde ett mål som för att inuti antal minuten, utöver inuti 23: e minuten hjälpte personen som Alvaro Morata och extra 2: 0. Ändå den är utan tvekan ungarna Lenart-Marten Cibora minskade och extra 2: 1 inuti den 28: e minuten, förr i tiden än Filippo Melegoni inuti 74: e minuten utjämnade och extra 2: 2 hela genom nytta resten av det finns en noggrant mål som för att.

På på detta tvingade Andrea Pirlo är mottagliga är benägna att föra Cristiano Ronaldo är tillgängligt i inuti matchen inuti den 88: e minuten det som är kvar matchen, utöver förut 21-åriga Rafia gick är tillgängligt i inuti spelet. Att iaktta exakta dessa två hade varit att markera fundamental inuti åtgärden undersöka driftig med tanke på vinnarmålet inuti matchens 104: e minut.
Juventus närma sig är mottagliga är benägna att spela att fokusera på ökad det som är kvar Sassuolo-SPAL-duellen inuti kvartfinalen.