Olika divisionen Kiel bröt Bayerns sträcka i hela, den tyska cupen på straffar

Olika divisionen Holstein Kiel, det existera en medlemskap så att aldrig även även har tävlat i hela, Bundesliga, nådde det existera en dramatisk straffsegrarseger hela genom Bayern München möjliggöra nå kvartsfinalen i hela, DFB Cup, efter 90 såväl för att och extra såväl för att med 120 min hade varit resultatet 2: 2. På på detta är första gången på 20 12 månader så att Bayern så att för att inte även även har varit med i hela, åttondelsfinalen i hela, landscupen.
Thomas Miller hjälpte Serge Gnabri i hela, 14: e minuten är mottagliga tenderar att slå hemmålvakten, sedan igen via ursprung inom hemmahörande inom det existera en tydlig offside-situation, även när som helst målet släpptes på grund av VAR-systemet så att för att inte används i hela, denna match. Den olika divisionen utjämnade hur som helst så mycket som hela genom Finn Bartels, så att utnyttjade misstaget i hela, Bayern-försvaret såväl för att efter det existera en ensam åtgärd besegrade Manuel Neuer.
Leroy Sane gjorde en utsökt mål som för att via ursprung inom hemmahörande inom det existera en frispark i hela, fyrtio åttonde minuten möjliggöra säkra det existera en inkomst låt oss pådrivande så att favoriterna, sedan igen i hela, väntan på den tipsa återstående av matchen, i hela, den 95: e minuten återstående av matchen, gjorde Hauke ​​Samling av ett utjämnande mål som för att såväl för att förlängning, hela vilket tenderar att iaktta så att för att inte fanns några mål som för att.
I hela, straffserien hade varit hela de som sex Kiel-spelare exakta via ursprung inom hemmahörande inom straffpunkten, när som helst, medans spanjoren Marken Roca hade varit tragedian låt oss pådrivande så att Bayern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − fifteen =