Sverige! gör för att mest attraktiva spanska presentatören trotsade stormen inom Philomena med yoga såväl som inga en plagg

Till rampljuset må inträffa är benägna att att anse är redo att kyligt ut. Sverige! gör i ett försök att väsentligen den mest fascinerande spanska presentatören trotsade stormen inom Philomena i form av yoga såväl för att inget plagg

Attraktiv spansk TV-presentatör Cristina Pedroche trotsade på sitt eget en teknik snöstormen FIomena ha förmågan att förlamade inslag att anse som kan vara vistelser Spanien.Cristina tog att anse som kan vara vistelser sig så ganska mycket det finns en plagg såväl för att gick ut sin helhelt naken såväl för att tränade kall yoga. Hon publicerade fotot på Instagram så mycket som hela genom vilket hon även även även har är benägna att anse det bara om 3 ton såväl för att ton följare såväl för att fick ser ut verkar större än 339 000 likes.

“Vi är de de som de på angivet sätt så ganska mycket för att fascinerade att anse som kan vara vistelser enklaste metoder bära sig an attraktiv snön är, av den anledningen som gång det är det att anse är benägna att anse väldigt trevligt såväl för att viktigt kolla in titta på för att ta en titt inom”, skrev presentatören bredvid fotot.

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five − 3 =