Hemligheter och tekniker avslöjar HP och därav Microsoft utvecklar VR se fram emot framtida konsol

VR ännu en Xbox One Series X. Säker säger ganska mycket av, HP och därav Microsoft även har ett hemligt samarbetet utvecklar VR se fram emot framtida konsol? Det existera en presentation resten av HP inom samarbete  genom användning av Microsoft planeras uppmärksamma att på torsdag 28 maj, genom vilket Joanna Popper och därav John Ludwig med ursprung i hemmahörande i HP närma sig på scenen kollektivt via Golv Bolas med ursprung i hemmahörande i Microsoft, AWE Förenta staterna 2020. {Det finns inget} formellt säger om VR tidigare än showen fast showen är tryckt: “Lär känna HPs framtidsvision via {spännande} tillkännagivanden och därav speciella företagsnamn med ursprung i hemmahörande i Microsoft,” Källa AWE USA 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + eleven =